Обличчя зеленуватого кольору: Батько викраденого ФСБ Павла Гриба розповів про стан сина

Незаконно затриманий у РФ українець Павло Гриб дуже схуд, його обличчя "зеленуватого кольору". Про це "112 Україна" заявив батько Павла Ігор Гриб, повідомляють Патріоти України.

«На сьогоднішньому судовому засіданні у справі Павла була присутня його мати, яка зазначила, що вигляд у Павла дуже поганий. Обличчя стало такого зеленуватого кольору, сильно схуд. Він і так був раніше не дуже вгодований, а враховуючи те, що перебуває за гратами вже практично рік, в тих нелюдських умовах, то звичайно, стосовно стану здоров'я у нас дуже великі побоювання про те, що може з ним трапитися, враховуючи його хворобу», - сказав він.

Також батько хлопця наголосив, що за весь час перебування Павла за гратами, він так і не отримав ніякої медикаментозної допомоги. За його словами, у відповідь на всі звернення та клопотання російська сторона відповідає, що хлопець «не скаржиться на стан здоров'я». «Хоча багато було скарг з його боку, але всі ці скарги російською стороною не фіксуються навмисне», - додав він.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...