''Обнимемся, братья'': У центрі Києва влаштували проросійську провокацію (відео)

Патрульні поліцейські "адекватно відреагували", переписавши дані учасників акції і направивши їх до СБУ.

Провокатори у центрі Києва. Фото: скріншот з відео.

У центрі Києва двоє невідомих молодих людей разом пройшлися з прапорами України і Росії, демонструючи дружбу між громадянами двох держав. Про це повідомляється в Facebook на сторінці пабліка "Київ оперативний", де було опубліковано відповідне відео, передають Патріоти України.
"Обіймемося, браття". Нормальний такий двіж організувала ця парочка в центрі міста... Одні кажуть, що вони молодці, інші — ледь стримуються, щоб не дати по морді", — написано в повідомленні.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на відео з українським та російським прапорами, підкресливши, що воно послужить пропагандистам Кремля інструментом для маніпуляцій. "Бачив, як "браття" недавно кричали "дави їх, бл*дь", "Я б дав по морді", "А я не впевнена, що під українським прапором українець. Може це маскарад. А потім по росТБ будуть показувати, що ми браття", "Провокація", — пишуть коментатори.



ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...