Образився на сусідку: Київський бізнесмен побив дружину і викинув собаку з 12 поверху (фото)

Дружина дебошира поскаржилася, що поліція не реагує на її скарги.
Дружина бізнесмена неодноразово скаржилася на його поведінку. Фото: соцмережі.

Бізнесмен Максим Чаленко прийшов додому дуже п'яним і накинувся на сусідку. Конфлікт виник через паркувальне місце, однак після цього він не заспокоївся. У власній квартирі дебошир продовжив з'ясовувати стосунки зі своєю дружиною. Про це повідомив "Київ.Оперативний", передають Патріоти України.

Спочатку бізнесмен на очах власних дітей побив дружину, після чого він схопив собаку і викинув її на вулицю з вікна 12 поверху. Від отриманих поранень тварина загинула.
Коли на місце події приїхали поліцейські, Чаленко почав погрожувати їм своїми зв'язками із депутатами. Дружина дебошира стверджує, що вона неодноразово ставала жертвою насильства, проте всі її заяви в поліцію Оболонського районі не приносили ніяких результатів.
У серпні минулого року Чаленко знаходився під слідством після того, як намагався дати хабар начальнику Управління реклами КМДА.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...