ОБСЄ дізнались про вибух у "ЛНР", який приховують терористи

За даними ОБСЄ, постражав чоловік.
Ілюстрація: gs-img.112.ua

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомляє про вибух на пункті пропуску біля окупованого Свердловська на Луганщині, про який бойовики не хочуть говорити. Про це йдеться у звіті СММ ОБСЄ від 2 серпня, передають Патріоти України.

"На пункті пропуску поблизу м. Вознесенівка (кол. Червонопартизанськ, 65 км на південний схід від Луганська) двоє осіб, які очікували в черзі на перетин, повідомили спостерігачам, що між 09:00 і 10:00 того ранку стався вибух, внаслідок якого один чоловік зазнав поранень", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що озброєні члени "ЛНР" перекрили дорогу до ймовірного місця вибуху.

"Члени "ЛНР" відмовилися надати СММ інформацію про ймовірний інцидент. Поблизу пункту пропуску спостерігачі бачили одного члена "ЛНР" з обладнанням для проведення робіт із розмінування", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що рух пасажиро-транспортного потоку тут був дуже повільним.

"За словами одного чоловіка (віком приблизно 35–45 років), така ситуація спостерігається протягом кількох днів", - повідомляють у звіті.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...