Обуренню нема меж: Чергове нахабство горе-забудовників у Києві

На депутат з Київради скаржаться за те, що вона захищає дитсадок та історичну пам'ятку в центрі столиці.

Навколо колишнього недоторканця Новинського шириться людське обурення. Не бачив ще такої людини, навіть у Лаврі розуміють, що це пійде усім Церквам України на користь. Але люди хочуть такої ж уваги і до себе від пана Луценка.
Ось привожу як приклад пост від депутата Ольги Балицької у "Фейсбуці":

"Поки у Верховній Раді знімали недоторканість з депутата Новінського, я без всякої там "недоторканості" отримала листа від правоохоронних органів.
Вчергове скаржаться на мене горе-забудовники з Воровського, 29: заважаю я їм, кажуть, не даю знести пам'ятку архітектури, дит садок у самому історичному серці міста і зафігачити на його місці багатоповерхівку... І ще більше дратує іх те, що все життя прожила у цій місцевості, на вул. О.Гончара, щаслива представляти всіх нас у Київраді, люблю наш район до нестями і роблю все, щоб зберегти і покращити його для нас, наших батьків, дітей і онуків. Адже нам пощастило жити у самому серця столиці!
Дорогі наші антикорупційні установи, будь ласочка, запросіть мене, все ж таки, до себе: вже декілька полиць матеріалів назбиралися і щодо проходимців з Воровського,29, (вони, до речі, і "проект" по Артема, 52 ведуть), і інших "недоновобудов" мікрорайону. Цікаве спілкування гарантую;)".

Опублікував: Лука Радванський

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...