Обвал мосту в італійській Генуї: Двоє українців дивом вижили після падіння з висоти в 80 м

У результаті обвалення моста в Генуї постраждали двоє українців, і зараз вони перебувають у лікарні "Сан Мартін". Як зазначило українське консульство в Мілані в Facebook, про це поінформувала префектура міста Генуя, повідомляють Патріоти України.

"Двоє постраждалих громадян України перебувають у лікарні "Сан Мартін", з якою Генеральне консульство підтримує постійний зв’язок. До інших лікарен "Галлієра" та "Вілла Скассі" постраждалі українці на госпіталізацію не поступали", - сказано в повідомленні.

За інформацією місцевого видання Caserta.report українці Євген Бабин і Наталя Єліна в момент обвалення перебували в автомобілі на мосту. Їм вдалося вижити після падіння з висоти більш ніж 80 метрів, після чого рятувальники виявили їх під завалами.

У лікарні їм вдалося зв'язатися з сином Богданом, на перший телефонний дзвінок якого відповів один з рятувальників. Відзначається, що зараз здоров'ю українців нічого не загрожує. Пара прямувала на відпочинок до Ніцци.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...