"Их нравы": Обвуглене тіло знайшли в печі: У Росії дідусь з бабусею заживо спалили однорічного онука

У Хакасії рідні дідусь і бабуся вбили 11-місячного онука. Обвуглене тіло дитини було знайдено в печі, повідомляють Патріоти України з посиланням на управління слідчого комітету по Хакасії.

Так, страшний злочин стався в селі Харою Таштипского району республіки. За даними слідства, п'яні бабуся і дідусь вбили маленького онука, коли його мати виїхала в сусіднє село. Підозрювані 42 і 47 років затримані. Порушено справу за статтею "Вбивство малолітнього".

Довідка: Хакасія - суб'єкт Російської Федерації, республіка в її складі. Входить в Сибірський федеральний округ, частина Східно-Сибірського економічного району.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...