Очі палали вогнем! 11-річна дівчинка вбралася демоном на Хелловін і осліпла (фото)

У Канаді 11-річна дівчинка перевтілилася у демона на Хелловін і втратила зір на 4 дні, повідомляють Патріоти України.

Це сталося ще минулого року, але мати дівчинки розповіла про це тільки зараз. Емілі Туркотт (Emilie Turcotte) з міста Бленвіль вбралася демоном.

Весь вечір вона ходила по сусідам і вимагала цукерки, а на ранок відчула пекельний біль в очах. Дівчинка кричала, що вони “горять вогнем”, і не могла їх відкрити. Її стурбована мати негайно відвезла дитину до лікаря.

Доктора виявили у дівчинки пошкодження рогівки і періорбітальний целюліт – запалення і зараження повік і частини шкіри навколо очей.

Справа у тому, що одним з елементів костюма були кольорові лінзи, вони й призвели до таких наслідків. Чотири дні Емілі нічого не бачила. Вона боялася, що втратила зір назавжди і не зможе ходити в школу. Згодом зір повернувся, але дівчинці довелося ще місяць носити темні окуляри.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно