​Очі під ніж: Світ у шоці від нової моди (фотофакти)

У США серед молоді стала дуже популярною незвичайна операція. В очне яблуко імплантують металеві прикраси у вигляді серця, зірки тощо.

Під час операції на оці пацієнти нібито не відчувають особливого дискомфорту. Очні прикраси найчастіше виготовлені з платини. Товщина виробів менше 1 мм, а загальна площа становить орієнтовно 3-4 мм, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Це суто косметична хірургія. Всі прикраси були розроблені в Голландії близько десяти років тому. Сотні європейців вже перенесли імплантацію без будь-яких проблем", - сказав Еміль Чінн, хірург з Нью-Йорка.

За його словами, прикраса в оці не викликає алергічних реакцій. При бажанні вироб досить легко видалити. Після вживлення металу потрібна реабілітація протягом 3 днів.

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...

Тільки жінки та діти: Українських чоловіків більше не чекають у притулку для біженців у Нідерландах

середа, 8 травень 2024, 22:44

Українським чоловікам більше не раді у головному пункті прийому біженців у Нідерландах. Йдеться про Jaarbeurs Hall 5 в Амстердамі. Ще з лютого цей притулок частково відмовляв у притулку певним категоріям українців. А зараз відмовляє у наданні тимчасово...