Очищають судини! ТОП-5 чудо-продуктів, які рятують від важких хвороб

Судини потрібно очищувати регулярно, повідомляють Патріоти України.

1. Часник

Дані вчених Каліфорнійського університету свідчать: вживання часнику запобігає небезпечному для здоров'я процесу кальцинування (накопичення кальцію) і затвердіння стінок коронарних артерій.

2. Виноград

У його ягодах дуже багато антиоксидантів, що захищають клітини судинної тканини від окислення холестерином, це гальмує процес скупчування жирових бляшок на стінках артерій.

3. Журавлина

Ягоди журавлини містять речовини, які активізують жировий метаболізм, що заважає жировим компонентам збиратися в судинах.

4. Помідори

Ці овочі відрізняються високим вмістом лікопену - речовини, що запобігає втрату судинної тканини своєї еластичності. Лікопен, крім іншого, є дуже потужним антиоксидантом, допомагає запобігти запаленню, що призводить до виникнення багатьох серцево-судинних недуг.

5. Гранатовий сік

Якщо щодня випивати склянку свіжого гранатового соку, організм буде отримувати таку кількість антиоксидантів, завдяки якому почне справно підтримувати фізіологічні процеси, що сприяють оздоровленню судин і їхніх тканин.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...