"Очищення" системи триває: Одного з керівників поліції Київщини упіймали на хабарі

Чоловік вимагав грошей за непритягнення до кримінальної відповідальності

Спіймали на хабарі. Фото: прокуратура Києва

Правоохоронці затримали під час одержання 30 тисяч гривень хабара заступника начальника одного зі слідчих відділів ГУНП у Київській області, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

Зазначається, що вказані кошти слідчий вимагав від двох громадян за непритягнення до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження. Передача грошей відбулася у місті Бориспіль, де він і був затриманий 26 березня.

В операції брали участь слідчі прокуратури Києва, працівники столичного та обласного управлінь СБУ та поліцейські.

"На даний час правоохоронцю повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України", - кажуть у прокуратурі. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...