Одеса-мама як вона є: Відомий митець показав невбивану атмосферу "Перлини біля моря" (фотофакти)

Київський фотограф захоплюється мобільною стріт-фотографією і цього разу показав Одесу.

"В цьому році в Одесі, я нікуди не поспішав і більше споглядав ніж знімав", цитують Патріоти України пост Сергія Ріщенко у соцмережі і продовжують, - "і відчув що місто мені подобається в деталях, а не епічності і звичними панорамами і краєвидами. Саме в деталях і в людях я його люблю. Одесса як Ізраїль - вона або одразу подобається , або ні - середнього не дано", - написав він.

''Дуже атмосферно'': фотограф показав справжню красу Одеси


''Дуже атмосферно'': фотограф показав справжню красу Одеси


Фотографії вийшли дуже атмосферними і особливими, бо кожна з них має свою історію. Прихильники робіт фотографа у захваті.

"Шикарно! Настільки тонко зловлені миттевості і зафіксовані-я у захваті Сергію!", "Дуже атмосферно", - пишуть люди.








Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...