"Одеса вже прийняла 1 мільйон туристів", - Міхеїл Саакашвілі

Відтепер між Одесою і Німеччиною налагоджено пряме авіасполучення.

Міхеїл Саакашвілі. Фото: newsonline24.com.ua.

Губернатор Одеської області сьогодні поділився з громадськістю статистикою відвідування відпочиваючими Одеси та інших курортів області. Також Міхеїл Саакашвілі розповів про те, що між Німеччиною і Одесою налагодили авіасполучення, що дозволить залучити на український курорт німецьких туристів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Курортний сезон в Одеській області досяг екватора, а за кількістю туристів Крим просто меркне в порівнянні з Південною Пальмірою. Губернатор підкреслив, що влада регіону прагне зробити максимально доступний і комфортабельний курорт для всієї України.

"З 2016-му ми пообіцяли залучити до Одеси 1 мільйон туристів. Курортний сезон ще не закінчився, а наша обіцянка вже виконано! Ми зуміли зробити Одесу привабливим курортом для всієї України, але не зупиняємося на досягнутому", - заявив Міхеїл Саакашвілі.

Також глава Одеської ОДА з гордістю розповів про те, що з аеропорту міста тепер можна дістатися в саме серце Німеччини. Відзначивши, що тепер підписаний меморандум про співпрацю з аеровокзалом Падеборне, і вже з 2017 року аеропорт прийме перші рейси. Це дозволить залучити в місто ще більше туристів з Євросоюзу.

Повернення військовозобов'язаних до України: Стало відомо, чи можуть вдатися до примусу

вівторок, 30 квітень 2024, 16:50

Україна не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону. А облік у ТЦК не означає "автоматичну мобілізацію на фронт". Про це заявила віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина в інтерв...

Фінансування пенсій в Україні опинилося під загрозою? Що кажуть у Кабміні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:43

Низка подій в останні місяці привела до того, що під загрозою опинилися не тільки виплати другої пенсії українцям, але й фінансування пенсій та соціальних виплат в Україні в цілому, передають Патріоти України. І головна причина виникнення такої ситуаці...