Одеська поліція затримала лідера "Автомайдану" за побиття чиновника ОДА

Для встановлення обставин події громадський активіст Євген Рєзвушкін був доставлений до Хмельницького відділення поліції для надання пояснень у справі.

Ілюстрація:Главком

У понеділок, 15 травня, увечері до поліції звернувся керівник одного з управлінь Одеської обласної державної адміністрації з заявою про те, що невідомий спричинив йому тілесні ушкодження. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Одеській області, передають Патріоти України.

"Сьогодні на території управління, під час проведення відкритого для громадськості заходу, посадовець впізнав свого кривдника та викликав поліцію. Ним виявився лідер однієї з громадських організацій міста, який є фігурантом низки кримінальних проваджень, розпочатих за ст.ст.296 (хуліганство), 125 (умисне легке тілесне ушкодження), 171 (перешкоджання законній діяльності журналістів) Кримінального кодексу України та двічі притягувався до адміністративної відповідальності за ст.ст. 173, 126 КУпАП", - йдеться в повідомленні.

Для встановлення обставин події громадський активіст був доставлений до Хмельницького відділення поліції для надання пояснень по справі.

На теперішній час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Перевірка триває.

За словами радника начальника ГУ НП в області Руслана Форостяка, у вівторок, 16 травня, під час засідання громадської ради Облавтодору, яке відбувалося в Одесі, було затримано лідера "Автомайдану Одеса" Рєзвушкіна і ще двох осіб.

"За заявою керівника одного з районних відділів державної установи відомого активіста Євгена Рєзвушкіна і ще двох осіб громадської організації "Автомайдан Одеса" доставлено до Хмельницького відділення поліції, де ведуться слідчі дії", - повідомив Форостяк.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...