Одеський Майдан перемагає: Порошенко попросив звільнити одеського облпрокурора Стоянова

Президент написав в. о. генпрокурора Севруку лист про нагальну необхідність звільнити прокурора Одеської області Стоянова в порядку люстрації.

Микола Стоянов. Фото:ipress.ua

Президент України Петро Порошенко просить звільнити прокурора Одеської області Миколу Стоянова в порядку люстрації. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook прес-секретар глави української держави Святослав Цеголко, інформують Патріоти України.

"Президент написав в. о. генпрокурора Севруку лист про нагальну необхідність звільнити прокурора Одеської області Стоянова в порядку люстрації", - повідомив Цеголко.

За його словами, президент звернув увагу на неналежне виконання в органах прокуратури вимог закону щодо очищення влади.

"Використав свій статус заради ЗСУ": Антін Мухарський прокоментував чутки, що виїхав за кордон як багатодітний батько

четвер, 16 травень 2024, 20:28

Український актор та телеведучий Антін Мухарський заявив, що виїхав за кордон, щоб зібрати кошти на дрони для ЗСУ та повернутися додому. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України. Український актор, телеведучий, співак Антін Мухарський,...

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...