Одеський виш потрапив у скандал через портрет Захарченка (фото)

Начальника відділу практики Одеської морської академії вже давно підозрювали у проросійських симпатіях.

Одеська морська академія. Фото: odpublic.net.

У кабінеті начальника відділу практики Національного університету "Одеська морська академія" Олександра Калініна помітили портрет ліквідованого глави "ДНР" Олександра Захарченка з чорною стрічкою. Про це повідомив активіст Дем'ян Ганул на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Він також поділився знімком, на якому видно фото Захарченка в рамочці на стіні. "Олександр, судячи з його вподобань, повинен працювати десь у "Л/ДНР "а не в українській Одесі. Чекаю реакції органів СБУ!" - написав Ганул.

Користувачі мережі почали підозрювати начальника в антиукраїнській позиції і висловили своє невдоволення в коментарях. "А в гості до нього ходили?" - запитали в активіста. "Ще ні", - відповів він. "Тюрма", "І ніхто з курсантів не здав раніше? Платили і бігом", "Історії про нього давно ходять, прапор Новоросії висів колись у кабінеті", - зазначили під постом.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...