Одесити шкодують про те, що Порошенко встиг поїхати геть: "Перлина біля моря" знов пішла під воду, злива знесла стовпи і дерева (відео)

Безгосподарність та безпомічність комунальних служб мера Труханова доводить людей до сказу

Скрін відео

В результаті сильної зливи в Одесі підтопило багато вулиць. Також негода залишила після себе повалені дерева та стовпи. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт "Думська".

В центрі Одеси впало дерево та стовп, який придавив та пошкодив припаркований автомобіль. За попередніми даними, ніхто не постраждав. Стовп, який обрушився, заблокував рух тролейбусних маршрутів та автомобілів. Водночас на Люстдорфській дорозі на маршрутку впала велика гілка.

За декілька годин до чергового " Армагеддону" одеситка у передчутті написала таке:

Близько 17.00 ось таке спостерігалось з її помешкання:

Нагадаємо, 3 жовтня стало відомо, що в центрі Одеси обвалилася частина будинку. Інцидент стався в ніч на понеділок на Приморському бульварі, який в центрі міста. У стародавньої будівлі, споруди ХІХ-го століття, обрушилася частина карнизу, обвалившися прямо на тротуар.

До цього у Одесі впав балкон третього поверху. Жінка, яка стояла на ньому, померла від отриманих травм. Причиною падіння був жахливий стан будинку.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...