"Одна - коханка бойовика, інша - суддя з Маріуполя", - журналіст розповів про двох "полонених", яких терористи передали Києву (відео)

Обидві жінки не були в списках полонених для обміну - це просто заручники, захоплені без якихось причин.

Так звані "полонені". Фото з ресурсу бойовиків

"ДНР" передала Києву двох "полонених" жінок. Про цих жінок на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Юрій Бутусов, повідомляють Патріоти України.

"Хто ці" полонені "? Може, якісь агенти СБУ або снайпери ЗСУ? Може, їх взяли на поле бою?", - йдеться в його повідомленні. Як виявилося, одна з них - проста жінка, яка закохалася в чоловіка, що проживає на окупованій території, терориста "ЛНР". "Він її запросив до себе, але потім вирішив позбутися, звинуватив її в пособництві "укропам" і її кинули "на підвал", - розповів Бутусов. А інша "полонена" - суддя з Маріуполя.

За словами журналіста, обидві жінки не були в списках полонених для обміну - це просто заручники, захоплені без якихось причин. Замість цих двох жінок Україна "добровільно" передасть відразу 15 осіб зі списку на обмін - всі вони під слідством в Україні або вже отримали вирок суду. "Передаємо 6 жінок і 9 чоловіків, які на відміну від цих двох заручниць перебували в списках на обмін. Україна заручників не бере - передаємо тільки реальних терористів, найманців, шпигунів і їх пособників, інтерес до яких проявляє противник", - заявив Бутусов.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...