Однак не за грати: Cуд прийняв рішення щодо водія ВMW Храпачевського, який влаштував смертельну погоню в Києві

Суд змінив Храпачевському запобіжний захід.

Ростислав Храпачевський. Фото:novynarnia.com

Апеляційний суд міста Києва змінив запобіжний захід для водія BMW Ростислава Храпачевського, за яким в ніч на 7 лютого столичні поліцейські влаштували погоню, на цілодобовий домашній арешт. Про це у Facebook повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк, передають Патріоти України.

"Київський Апеляційний суд прийняв рішення про зміну запобіжного заходу винуватцю смертельної трагедії, що сталася 7 лютого в столиці, водієві "божевільного БМВ" громадянину Храпачевському. Суд призначив йому цілодобовий домашній арешт", - зазначив він.

Як відомо, водій BMW Ростислав Храпачевський, за яким в ніч на 7 лютого столичні поліцейські влаштували погоню, яка призвела до загибелі пасажира, був відпущений Голосіївським судом Києва під особисте зобов'язання.

Вночі 7 лютого в Голосіївському районі Києва під час затримання BMW поліція застрелила 17-річного пасажира авто Михайла Медведєва. Прокуратура звинувачує у вбивстві патрульного Сергія Олійника.

Шпигувала за понтонними переправами ЗСУ: СБУ затримала підозрювану, яка працювала на ворога на Донеччині

вівторок, 30 квітень 2024, 10:50

Служба безпеки повідомила про підозру жительці Донеччини, яка співпрацювала з Росією та шпигувала за понтонними переправами ЗСУ в регіоні. Про це повідомляє СБУ, передають Патріоти України. Зазначається, що затриманою виявилася 25-річна місцева житель...

Вручатимуть навіть обмежено придатним? Які зміни чекають на українців з 18 травня

вівторок, 30 квітень 2024, 10:30

Новий закон про мобілізацію в Україні набирає чинності з 18 травня, і в ньому дійсно будуть положення, про які попереджають юристи - зокрема, про те, що повістки зможуть "виписувати на коліні". Про це йдеться в матеріалі "РБК-Україна", передають Патрі...