Око врятували: Поранений в Авдіївці британський журналіст розповів про те, що сталося (фото, відео)

Крістофер Нанн розповів про обстріл квартири в Авдіївці та свій стан після операції.

Крістофер Нанн. Фото: Фейсбук.

Поранений в Авдіївці британський фотожурналіст Крістофер Нанн подякував за допомогу і підтримку і розповів про те, що сталося під час обстрілу на сході України. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Я був в квартирі в Авдіївці, східна Україна, з моїм хорошим другом Володимиром Суботівським і подругою мого друга Оленою... Квартира була обстріляна. Олена померла. Я отримав деякі травми. Лікарям (лікарні ім. І.Мечникова - ред.) вдалося врятувати моє ліве око, яке був серйозно пошкоджено осколками, в тому числі великими шматками ПВХ", - написав він.

Як повідомляє журналіст, після операції відновлення проходить успішно. Порізи обличчя і рук, рани на спині також заживають нормально.

"... Моя мета полягає в тому, щоб переконатися, що я, Вова і сім'я Олени проходять через все це нормально і з необхідною підтримкою", - повідомив Нанн.

Журналіст також додав посилання на відео, в якому, як він стверджує, показаний обстріл схожими ракетами, які використовувалися і для обстрілу квартири в Авдіївці, де він отримав поранення.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...