Одночасно: У Києві двоє співробітників СБУ наклали на себе руки

Чоловіки покінчили з життям у власних будинках, вистреливши собі в голову з пістолета.

Ілюстрація: youtube.com

У Києві двоє співробітників СБУ практично одночасно наклали на себе руки. Про це пише журналіст Станіслав Речинський на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"О 22:46 від чергового по ПП Києво-Святошинського р-ну Київської області одержано повідомлення про надходження інформації про самогубство пана Вовчка Олега (полковник, остання посада в СБУ - заступник начальника київського главку, звільнився в минулому році) 08.04.78 р .р. шляхом пострілу з нарізної зброї - пістолета "Зауер" N U825621. Інцидент стався в Києво-Святошинському районі, в селі Михайлівська Рубежівка", - повідомив син цивільної дружини.

"14:15 на "102" надійшов дзвінок від дружини співробітника Департаменту захисту національної державності СБУ Ткаченко Сергія Миколайовича (1985 р.н.), надійшло повідомлення, що її чоловік вистрілив собі в голову з пістолета Макарова. На місці події працює реанімаційна бригада і знаходяться працівники поліції", - поінформували чергового СБУ.

Пенсії в Україні порахують за єдиною формулою: Стало відомо, хто отримає майже 10 тис. на місяць

вівторок, 16 квітень 2024, 14:56

В Україні з мінімальною зарплатою розмір пенсії становитиме 2361 грн. Водночас із середньою зарплатою можна отримувати 4741 грн. Українець, який отримує зарплату вдвічі вищу за середню, зможе отримувати пенсії у розмірі 9 491,5 грн. Чим більша зарплата...

"Колишніх десантників не буває": На фронті загинув міський голова Лебедина Олександр Бакликов

вівторок, 16 квітень 2024, 14:30

На війні, захищаючи Україну від російських загарбників, загинув міський голова Лебедина Сумської області Олександр Бакликов. Він вступив до лав ЗСУ восени 2022 року. Про це інформує "Суспільне", передають Патріоти України. Інформацію про загибель підтв...