"Одинокие гопники", або Портрет типового терориста "ДНР" очима самих терористів

Більшість терористів, які формують так звану армію "ДНР", є неодруженими, виросли серед гопоти і проживали на міських околицях.

Російський письменник Захар Прилєпін, який воює проти України на стороні "ДНР". Він зазначив, що, за словами його комбата, "нормальні люди на війну не їздять". Про це він заявив в інтерв'ю російському виданню "Сноб.ру", повідомляють Патріоти України.

"Возраст – около тридцати. Семейное положение: процентов 80 – одинокие, но с девушками, на которых собираются жениться сразу после войны. Впрочем, за эти годы, неизбежно появляются дети, происходят свадьбы. Что, конечно же, усложняет службу, но что делать. Взгляды – весьма пёстрые: очень много парней из "правого" движа, которые, так или иначе, в нём разочаровались", - розповів Прилєпін.

"В основном: пацаны с городских окраин, выросшие среди гопоты, но имевшие пагубную привычку к рефлексии и к размышлениям на, обобщённо говоря, патриотические темы. Очень любят оружие, слушают много музыки, некоторые читают", - говорить бойовик.

Він також додав, що у терористів "ДНР" дуже "занижене почуття власної безпеки".

На питання - "за що ви воюєте, яка мета?", Прилєпін відповів:

"Думаю, если опросить бойцов, то ответ будет примерно один: снести власть в Киеве, а дальше всё равно: сделать свою Украину, нормальную, или присоединиться к России. Оба варианта рассматриваются. Лучше, конечно, к России, так надёжней. Минимальный вариант: возврат полных территорий Донецкой и Луганской областей. Но так делать тоже не велят пока. Но мы надеемся."

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...