
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Французький спортсмен Мае Фрейдьє побив світовий рекорд швидкості спуску на піску, розігнавшись до 121 км/год на дюні Торо Мата в Перу, передають Патріоти України. Екстремал спускався на звичайних лижах, і шалена швидкість призвела до того, що підошва ...
Дельфіни та косатки, дружба яких здається малоймовірною, можуть кооперуватися під час полювання й отримувати з цього взаємну вигоду. Як пише The Washington Post, про це свідчать нові кадри, зняті біля узбережжя Британської Колумбії на заході Канади, пе...