
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Безпілотник має циліндричний корпус, що візуально нагадує невеликий пивний бочонок, та оснащений чотирма складними пропелерами на виносних важелях. За задумом розробників, MK1 працюватиме у двох режимах. У першому дрон транспортує до восьми алюмінієвих...
Президент України Володимир Зеленський відмовився від костюмів у стилі мілітарі не після скандалу в Білому домі наприкінці лютого 2025 року. Про це в коментарі чеському виданню iRozhlas3 розповів український дизайнер Віктор Анісімов, який створює одяг ...