
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
З настанням 2026 року в Україні можуть подорожчати овочі. Висхідний тренд пояснюється підвищеним попитом на продукти харчування, а також зростанням собівартості виробництва. Адже доводиться закладати в ціни витрати на логістику, енергоносії, зберігання...
15-річна українка Дарія Гладир, дочка колишнього гравця збірної України з волейболу Юрія Гладира, стала жертвою цькування з боку однокласників у польській школі. Про це йдеться у матеріалі польського видання Onet, передають Патріоти України. Скандал ро...