Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Підлітки із Запоріжжя записали відео, як сидять на даху гаража з, імовірно, травматичною зброєю та жартують, що відкриють вогонь по пенсіонерках поруч. За справу взялася поліція. Поліція Запорізької області повідомила, що правоохоронці 6 жовтня знайшли...
Під час фестивалю Дурга-Пуджа в Західній Бенгалії (Індія), що символізує перемогу добра над злом, організатори створили опудало демона, схоже на президента США Дональда Трампа. Про це 8 жовтня повідомив CNN, передають Патріоти України. Щороку під час с...