
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Теплі обійми приносять людині задоволення не лише на емоційному рівні — за цим стоять конкретні біологічні та нейрофізіологічні механізми. . Науковці наголошують, що терморецепція — здатність відчувати тепло і холод — є одним із найдавніших сенсорних м...
На Землі досі зустрічаються види, що застали ще добу динозаврів. Однак, коли йдеться про тривалість життя конкретної особини, часові межі радикально зменшуються, і про жодні мільйони років вже не може бути й мови. Як пише IFL-Science, найстаріша тварин...