
Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
Американський інвестор у сфері нерухомісті і мільйонер Джонатан Санчес поділився принципами, які, за його словами, допомагають дітям з раннього віку формувати здорове ставлення до грошей і фінансової свободи. Санчес разом із дружиною Жаклін заснував бі...
Пташиний світ чудернацький і мабуть найрізноманітніший серед хребетних створінь. Адже серед них є і надзвичайні літуни, бігуни та пірнальники у воду, всіх кольорів веселки, що виживають у серед найспекотніших пустель та найморозніших земель, нагадують ...