Експерти попереджають, що поєднувати продукти, які перетравлюються з різною швидкістю - дуже погана ідея! Чому? Тому що один продукт тільки встигне дійти до кишечника тоді, коли перший вже повністю перетравиться, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:
"Это приведет к ферментации пищи в желудке, которая может закончиться отравлением. Да, процесс разложения сахара и крахмала может испортить вам самое изысканное застолье. И еще одна вещь: процесс ферментации может вызвать газы, отеки, боль в желудке, а также проблемы с кишечником.
Эксперты предупреждают, что огурцы и помидоры попросту несовместимы. Когда эти 2 продукта достигают желудка, начинает выделяться кислота, которая может вызвать многочисленные проблемы с пищеварением".
У місті Дніпрі 5-річна дівчинка вилізла на зовнішній блок кондиціонера через відчинене вікно. На опублікованих кадрах видно, що дитина бовтає ногами та розмахує руками, сидячи на дуже небезпечній висоті, передають Патріоти України. Поруч із дитиною не ...
Агентів ФСБ затримала СБУ на Хмельниччині. Це 24-річна жінка та її 57-річний співмешканець. Разом конструювали вибухові пристрої, які планували закладали під автівки місцевих депутатів у Кам’янці-Подільському. А перед цим уже виконали так звані «тестов...