Оголошено план "Сирена": У Херсоні розстріляли відомого бізнесмена (фото)

Інформація про стрілянину надійшла черговим поліції о 19:25 від сусіда убитого

Фото: ГУ Нацполіції в Херсоні

Увечері 24 квітня в Дніпровському районі Херсона застрелений місцевий бізнесмен 49-річний Ігор Пащенко, а його охоронець госпіталізований з важкими пораненнями, повідомляють Патріоти України з посиланням на ГУ Національної поліції в Херсоні.

За словами чоловіка, близько 19:20 невідомий кілька разів вистрілив у сусіда і його знайомого. В результаті один чоловік був убитий, а другий отримав поранення і був госпіталізований.

За попередніми даними, невідомий злочинець кілька разів вистрілив з пістолета, після чого втік. У місті введено поліцейський оперативний план "Сирена".

Як повідомляє місцевий сайт "Міст" , убитим є місцевий бізнесмен Ігор Пащенко. Охоронець підприємця під час стрілянини був поранений.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Проводяться першочергові слідчі дії.

ЗМІ з'ясували, що Пащенко став відомим у місті після конфлікту з екс-мером Володимиром Сальдо. Історія почалася з його брата - Дениса Пащенко ще в Домінікані і тривала досі.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...