Охороняв громадську безпеку: Боєць Нацгвардії отримав вогнепальне поранення в Одесі

Наразі стрільця затримано, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.

В Одесі поранено бійця Нацгвардії. Фото: autopalace.com.ua30 липня в чергову частину Приморського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на вул. Маразліївській біля парку Шевченка сталася стрілянина, повідомляють Патріоти України з посиланням на департамент комунікацій Нацполіції.

Під час з'ясування всіх обставин події було встановлено, що четверо бійців Національної гвардії несли службу з охорони громадської безпеки і порядку на вулицях Одеси. Між ними і групою з трьох молодих людей виникла сварка, яка переросла в бійку. Боєць Національної гвардії отримав вогнепальне поранення під час бійки патруля з групою молодих людей в Одесі. 29-річний житель Одеської області дістав пістолет, перероблений під травматичну зброю, і зробив кілька пострілів у бік 26-річного військовослужбовця Національної гвардії.

Після стрілянини група молодих людей почала тікати в бік вул. Троїцької, де вони були затримані іншими військовослужбовцями Нацгвардії. Потерпілий був доставлений до медичного закладу, де лікарі йому поставили діагноз: вогнепальне поранення грудної клітки і тазу. Після надання медичної допомоги чоловік від госпіталізації відмовився.

Затриманих молодих людей доставили до Приморського відділу поліції Одеси. Той, хто стріляв, затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідство триває.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...