Окупанти пішли в атаку, але зустріли достойний супротив та понесли втрати, - волонтер

ЗСУ повністю контролюють ситуацію, пише Гай.

У зоні АТО. Фото: соцмережі

Російські терористичні війська пішли в атаку. Я не можу поки проаналізувати всі наявні повідомлення, але це заворуха. Так пише волонтер Мирослав Гай, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", цитуючи далі:

"Они сегодня и вчера, всю неделю тягали бензовозы. Сообщения повсюду уже не просто тревожные, но угрожающие. Наши держаться, но по сообщениям кроют сильно. Такого уже давно не было. Пацаны ВСУ , будьте спокойны, достойно сдержат любые удары и дадут ответку. Кроют Светлодарку и Промку. В некоторых направлениях уже работают не одиночные провокаторы, а батареи врага. Буду следить за развитием событий.

UPD. ЗСУ достойно відповіли нападникам. Бойовики понесли втрати. Це була необхідність. Слава Україні.

UPD. Наши врезали оркам по полной. ВСУ красавцы. Полный контроль и адекватный ответ. Несмотря на интесивный артобстрел врага, все огневые точки противника тю-тю".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...