Окупанти спаплюжили Керч і перетворили місто на велетенський смітник (фото)

У всіх районах міста переповнені сміттєві контейнери і територія поруч з ними. Комунальна служба окупантів нічого не робить.

У Керчі через не вивезення сміття комунальними службами у всіх районах міста переповнені сміттєві контейнери і територія поруч з ними, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Крим.Реалії, на деяких центральних вулицях Керчі сміття почали складати прямо на пішохідних зонах.

Повідомляється, на центральному ринку Керчі гори сміття знаходяться поруч із торговими рядами, де торгують овочами та фруктами, а також поряд з корпусом, де продають молочні продукти.

Російська влада міста офіційно ситуацію з не вивезенням сміття поки що не коментує.

Комунальне підприємство "Аршинцево" - одне з найбільших муніципальних керуючих підприємств, яке обслуговує майже третину міста, визнано банкрутом, його працівникам заборгували 2 мільйони 710 тисяч рублів (близько 1 млн грн) зарплати.

На позачерговій сесії "міськради" Керчі в грудні 2018 року депутати прийняли рішення виплатити заробітну плату співробітникам КП "Аршинцево" з міського бюджету.





Джерело: Крим.Реалії

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...