Олег просив більше не писати йому, що свобода поруч. Таке враження, що він зовсім втратив надію, - сестра Сенцова

За словами жінки, до українського режисера в російській колонії не доходять всі листи.

Олег Сенцов у російській колонії. Фото:соцмережі

Незаконно засуджений у Росії український режисер Олег Сенцов не отримує листи через проблеми з цензором, який їх попередньо вичитує. Раніше в одному зі своїх листів Сенцов запитував, чи цікавиться хтось його голодуванням, адже йому не передають листи. Про це розповіла двоюрідна сестра політв’язня Наталія Каплан, повідомляють Патріоти України.

"Я так розумію, що виникла проблема з цензором, і листів він не отримує вже тиждень, може більше. Утворився інформаційний вакуум. Він і так насилу розуміє, що відбувається у світі, відривками збирає, а зараз взагалі нічого," – розповіла сестра Сенцова.

Вона додала, що цензор може бути у відпустці, проте це є внутрішньою проблемою колонії, яку мають вирішити. Каплан також зазначила, що в листі до неї Сенцов просив більше не писати йому, що свобода поруч. "Таке враження, що він зовсім втратив надію", – додала сестра політв’язня.

Джерело: Громадське.ua

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...

Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

четвер, 25 квітень 2024, 12:55

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують П...