Олександр Шовковський офіційно завершив кар'єру (фото)

​Легендарний голкіпер 22 роки свого життя віддав київському "Динамо".

Олександр Шовковський. Фото: 24tv.ua.

Багаторічний голкіпер київського "Динамо" і національної збірної України з футболу Олександр Шовковський офіційно завершив кар'єру, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

41-річний спортсмен попрощався з "Динамо" після принципового матчу з донецьким "Шахтарем", в якому кияни поступилися з рахунком 3:4. Саме цьому клубу він віддав 22 роки кар'єри.

Після матчу Шовковський зайшов в роздягальню і обійняв кожного.

- Все має свій початок і свій кінець. Підійшла до кінця і моя більш ніж 20-річна кар'єра гравця. Всі ці роки я був щасливий захищати кольори клубу "Динамо" Київ. Я був щасливий тут всі ці роки, але зараз прийняв рішення завершити кар'єру. Прийшов час сказати спасибі клубу і вболівальникам!, - сказав Шовковський.

Крім "Динамо", Шовковський багато років був ще й незмінним воротарем збірної України. Він до цього часу входить в трійку футболістів, які провели найбільше матчів за синьо-жовту команду за всю її історію.

Саме в футболці збірної СаШо став першим воротарем, який на чемпіонатах світу не пропустив жодного м'яча в серії післяматчевих пенальті.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...