Ольга Фреймут показала свого сина і його батька (фото)

Українська телеведуча привітала всіх з Днем батька і опублікувала фото, якого всі дуже довго чекали.

Ольга Фреймут. Фото: Інстаграм.

Ольга Фреймут вирішила привідкрити завісу особистого життя і показала шанувальникам зворушливе фото, на якому її коханий тримає на руках новонародженого сина Валерія, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

34-річна телеведуча довго приховувала ім'я свого обранця, і тільки після пологів зважилася на відверте зізнання - батьком її сина, якого назвали Валерієм, є 39-річний генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко.

Фотографію, яка сьогодні Ольга опублікувала в своєму акаунті Instagram, вона підписала: "Happy Father's Day!", що в перекладі з англійської мови означає "З Днем батька!".

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...