​Олімпіада-2016: Україна завоювала третю медаль в Ріо

Гімнаст Олег Верняєв приніс Україні друге "срібло" XXXI Олімпіади. При цьому рішення суддів неоднозначно сприйняла спортивна громадськість. Багато хто вважає, що українця ошукали.

Олег ВерняєвВідзначимо, що 22-річний донеччанин до останнього претендував на "золото", але за останню вправу на поперечині, на якій у нього не було явних помилок, судді не додали українцеві буквально однієї десятої балу, якої йому вистачило б для медалі найвищої проби, з сумом зазначають Патріоти України.

Результат українця після шести снарядів - 92,266. "Золото" тут виграв олімпійський чемпіон Лондона японець Утімура Кохей, британець Макс Вітлок зайняв третє місце.

Додамо, що зал обуреним свистом сприйняв оцінку, яка коштувала Верняєву золотої медалі. "Срібло" Ріо - перша олімпійська медаль в кар'єрі Олега Верняєва.

Як відомо, це вже друга "срібна" нагорода України на Іграх в Ріо. Раніше медаль такого гатунку виборов для України Олег Куліш у стрільбі з пневматичної гвинтівки.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...