"Он устал": У Києві обвалився ще один міст

В Україні близько 50% всіх мостових споруд перебувають у аварійному стані

У вівторок, 19 лютого, в Києві обвалився пішохідний міст на території Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України (вул. Платона Майбороди, 8). Про це повідомив Олександр Білецький, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні в Києві обвалився пішохідний міст на території Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України! Добре, що ніхто не постраждав!», - написав чоловік у Facebook.

Під фото з'явилися коментарі, в яких люди висловлюють жаль з приводу того, що таке гарне місце занепадає і приходить в непридатність. Хтось пише, що цьому мосту вже багато років і він давно вимагав ремонту. Багато хто нарікає на безгосподарність міської влади.

«Сколько лет 2-х тавровым балкам автора проекта реконструкции альпийского мостика НПО<Киев-ГорСтрой>?»

«Такой красивый парк и, кажется, что скоро доведут до полного разрушения и построят дом».

«Занедбаність пре зі всіх усюд, а там так красиво».

«Повний безлад: (Це тільки мені здається, що в країні розруха і безлад повний?). Відсутність господарності особливо в Києві?»

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...