"ООС насыпает оркам, намного веселее АТО": Під Маріуполем почався потужний бій

Жителі прифронтового міста чують канонаду в районі селища Талаківка.

Селище Талаківка під Маріуполем. Фото: ТСН.

Сьогодні на Маріупольському напрямку почався серйозний бій, в результаті якого Маріуполь і Широкине здригаються від потужних обстрілів, інформують Патріоти України.

У соцмережах жителі Маріуполя зазначають: «В Мариуполе и Широкино слышна сильная канонада с востока, близко. ООС насыпает оркам, намного веселее АТО».

При цьому деякі користувачі пишуть, що помітили «велику активність» ЗСУ в даному районі. Ще один місцевий житель зазначив: «Со стороны Широкино очень громко гупает. Практически нон-стоп. Уже 30 минут».

Дану інформацію підтвердили і в ООС. Там уточнили, що артилерія працює в районі селища Талаківка, що знаходиться між Маріуполем і Широкиним.




Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...