Оприлюднено антирейтинг гаджетів - новинок 2016 року (фото)

Журналісти порталу Engadget вибрали пристрої, які найбільше розчарували користувачів в році, що минає.

Galaxy Note 7. Фото: AKKet.

У список з восьми гаджетів потрапили як відомі на нашому ринку пристрої, так і ті, продажі яких в Україні були мінімальні - наприклад, розумний годинник Tag Heuer Connected, який автори статті назвали "звичайними годинах Android, але з потрійним цінником". Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Розчарував журналістів і такий, досить спірний гаджет, як Lenovo Yoga Book. На цьому ноутбуці з сенсорною клавіатурою майже неможливо друкувати наосліп, а покласти руки на клавіатуру в секунду відпочинку просто неможливо - обов'язково що-небудь та й натисне. Крім того, пристрій вимагає стилуса.

Висока ціна гаджета в поєднанні з далеко не флагманськими характеристиками змусили звернути увагу на смартфон Sony Xperia X Performance. Апарат, який продавали за 700 доларів, пропонує лише незначне збільшення продуктивності в порівнянні зі стандартним Xperia X, використовує той же екран і камеру, і навіть не має датчика відбитків пальців.

Одним з головних розчарувань року був названий Galaxy Note 7 через велику кількість скарг на самозаймання смартфона.

Також гіршим гаджетом 2016 року був названий дрон GoPro Karma, виробництво якого припинилося через 16 днів після старту продажів.

Також в список потрапили розумні навушники Vinci, фільтри в Snapchat, які назвали "расистськими" і адаптер для навушників iPhone 7.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...