Орудує небезпечний вбивця? У ресторані Києва знайшли чоловіка з перерізаним горлом (фото)

На місці працюють медики, слідчо-оперативна група, поліція.

Фото: ЗМІ

У Києві на Подолі, в ресторані швидкого харчування було знайдено чоловіка із перерізаним горлом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Попередньо тіло виявили о 11:30. Хлопцеві на вигляд 25-30 років. На вході у заклад калюжа крові. Подробиць події поки немає.

Як розповіли очевидці, хлопець помер від крововтрати внаслідок поранення в шию. Знаряддя вбивства на місці злочину не виявили. Ресторан зараз закритий для проведення слідства. Пускають тільки правоохоронців та оперативників.

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...