Оруеллу і не снилось? Жителям російського міста видають питну воду лише за паспортом

Жителям російського міста Сєвероуральськ видають питну воду за паспортом, до того ж – лише два літри одній людині. Причиною таких заходів є обвал русла ріки Кальї. Саме звідти вівся водозабір для міста, втім, тепер вода непридатна для пиття, повідомляють Патріоти України.

Влада міста організувала пункти видачі питної води, але там її видають за списками. Обмеження: два літри води на людину. При цьому, як передають місцеві ЗМІ, підвоз води до пунктів видачі вже декілька разів зривався, а в магазинах вона закінчилась ще 17 липня.

Тим часом, в МНС РФ заявляють, що контролюють процес, а причин для паніки немає. Своєю чергою, губернатор російської області, в якій сталася надзвичайна ситуація запевняє, що мешканці Сєвєроуральська вже зовсім скоро матимуть необхідну кількість питної води.


https://24tv.ua/mizhnarodni_novini_tag1121

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...