"Ось і настав кінець світу": На ВВС трапився наймасштабніший курйоз (відео)

Ведучий телеканалу спантеличив глядачів своїм мовчанням в прямому ефірі.

Х'ю Едвардс просто мовчав. Скріншот.

Ведучий вечірнього випуску новин на британському телеканалі BBC Х'ю Едвардс більше двох хвилин мовчки сидів у прямому ефірі. За цей час соцмережі наповнилися сотнями іронічних коментарів, інтернет-користувачі жартують, що саме так буде виглядати кінець світу. Ролик наймасштабнішого курйозу на телеканалі за останні роки був опублікований на сторінці TV Newsroom в YouTube, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

20 червня у прямому ефірі телеканалу стартував вечірній випуск новин. На екрані телеглядачі традиційно побачили ведучого Хью Едвардса, який, правда, не почав програму привітанням, а просто мовчки сидів у студії.

Через технічні неполадки трансляція кілька разів переривалася і на екрани мільйонів телевізорів знову виходила заставка "Термінові новини", ось тільки за нею, як і раніше виявлявся мовчазний ведучий.

Помітивши свій прокол, телеканал припинив мовлення і через час почав випуск новин знову, виправивши всі технічні недоліки. У продовженні випуску Едвардс вибачився перед глядачами за незручний курйоз, який лише за дві хвилини встиг стати вірусним і поширитися у соцмережах хвилею іронічних коментарів.

"Спочатку неспокійне обличчя Хью Едвардса, потім BBC припиняє трансляцію. Так в моєму уявленні буде виглядати кінець світу".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...