Особливо після пляшки: Росіяни оголосили себе найкрасивішою нацією

Образившись на міжнародний рейтинг, росіяни вирішили похвалити себе самі.

Ілюстрація: ЖЖРосіяни вважають себе найпривабливішою нацією всупереч думці з-за кордону. Згідно з даними опитування туристичного сервісу momondo Росія розмістилася на дванадцятій сходинці міжнародного рейтингу привабливості, передають Патріоти України.

При цьому в топ-18 країн з найкрасивішим населенням в 2015 році Росія посідала десяте місце. Країною з найпривабливішим населенням, на думку більш ніж 29 тис. Респондентів з різних куточків світу, як і рік тому, виявилася Італія. Причому найбільше голосів їй принесли самі італійці (43%), також високо оцінили красу місцевих жителів жителі Іспанії (34%) і Португалії (34%). Найменше прихильників у італійської зовнішності виявилося серед фінів (13%)

Друге місце за привабливістю посідають іспанці, третє - французи. Жителі США - на четвертій сходинці і Бразилії - на п'ятій. Відзначається, що росіяни, також високо оцінили зовнішні дані італійців (21%). Однак в рейтингу привабливості поставили Італію лише на друге місце після себе. 47% співвітчизників вважають найпривабливішими росіян. Також росіян назвали особливо привабливими жителі Туреччини (16%).

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...