"Особисто знищив 30 фашистів": Пропагандисти "ДНР" вже використали пам'ять померлого актора Етуша

Колаборанти багато чому навчилися в російських колег - у тому числі, як використати тих, хто вже не зможе спростувати їхні слова чи внести власні корективи.

Володимир Етуш. Фото: Інтерфакс.

Радянський і російський актор театру і кіно Володимир Етуш, який 9 березня помер на 97-му році життя, воював на Донбасі під час Другої світової війни. Про цей момент його біографії згадали прихильники терористів "ДНР", назвавши його "відважним солдатом, який звільняв від фашистів Донбас".

"Відзначився при звільненні районного центру Куйбишеве (Ростовська область), де знищив 8 солдатів і офіцерів противника. Потім також відважно боровся під час визволення Донецька, а за штурм Моспиного і зовсім був нагороджений орденом Червоної Зірки. Етуш своїм умілим маневром вибив противника з району Городок, при цьому знищив 30 солдатів і офіцерів, захопив ручний кулемет", - йдеться в повідомленні.

"Здорово, все-таки, що такі люди як Етуш ще недавно існували. Нам є чому повчитися у них", - заявили окупанти.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...