Останній дебош "Хулігана": Бригаду 200-х поповнив черговий "гібрид" Путіна, ветеран "Русской весны" на Донбасі

Хопчина з Луганщини ріс у родині міліціонера й так і не зрозумів країни, в котрій народився

На Донбасі ліквідували запроданця Олександра Каменєва на прізвисько "Хуліган", який значився у базі даних сайту "Миротворець". Про це повідомляє "Фашик Донецький" у Twitter, зазначають Патріоти України.

"Привіт Кобзону передасть зате", - підписав автор публікацію. На скріні зазначено, що бойовик брав участь у боях за Дебальцеве.

На сайті "Миротворець" йдеться, що Каменєв є громадянином України. Він проживав у селищі міського типу Новоолександрівка Луганської області.

Крім того, зазначено, що його батько раніше працював в УДСО при УМВС України в Луганській області.

В коментарях до публікації користувачі відзначили "заслуги" бойовика.

"Ну і за традицією побажаємо ублюдку: земля скловатою", "Ах, яка втрата... Міг Ролдугіним стати, або на худий кінець Рогозіним (судячи з дебільного е**ла), так ні, йому російський світ на Донбасі подавай", - пишуть люди.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...