Останній притулок межигірського втікача: Де насправді у Росії переховується Янукович

Якщо вірити мапам в інтернеті – втікач мешкає у більш скромному будинку, ніж його резиденція у Межигір'ї. Дім – у закритому котеджному містечку. Роздивитися його ближче - неможливо. Навіть в інтернеті далі паркану супутникові мапи не пускають.

Віктор Янукович. Фото:LB.ua

Віктор Янукович тривалий час зберігав свою адресу в Ростові-на-Дону в таємниці. Утім, нарешті ГПУ опублікувало її на своєму сайті. Про це йдеться на сайті каналу 24, інформують Патріоти України.

Віктора Януковича українські слідчі три роки не могли викликати на допит, бо начебто не знали його точної адреси. Лише "Росія, місто Ростов-на-Дону". Там утікач переховувався після Революції Гідності. Згодом, коли погодився дати свідчення у справі про розстріли на Майдані, своє місце проживання не розголошував навіть під присягою. Начебто з міркувань безпеки.

Та вже через кілька днів Генеральна прокуратура оприлюднює повістку, де вказує прописку Януковича не лише в Києві і Нових Петрівцях, а ще й у Ростові-на-Дону.

Якщо вірити мапам в інтернеті – втікач мешкає у більш скромному будинку, ніж його резиденція у Межигір'ї. Дім – у закритому котеджному містечку. Роздивитися його ближче - неможливо. Навіть в інтернеті далі паркану супутникові мапи не пускають.

Поблизу котеджа – ростовський юридичний інститут МВС. З іншого боку – приватний сектор та старі склади.

Вартість будинку в такому містечку становить близько 70 мільйонів рублів. Це понад мільйон доларів. Та адвокат Януковича стверджує – екс-президент лише орендує житло. Будинок йому, мовляв, надали як тимчасовий притулок. Місячна оренда такої нерухомості – приблизно 100 тисяч гривень.

Адвокат Януковича запевняє, після оприлюднення ростовської адреси, президент-втікач переїжджати в інше місце не буде. Лише планує посилити охорону.

Не забуває Янукович і про українське Межигір'я. До речі, будинок і досі в його власності. Просто під арештом на час слідства.

Виверження вулкана створило таємницю на два тисячоліття: Японські археологи віднайшли місце смерті засновника Римської імперії

субота, 4 травень 2024, 9:32

Археологи з Токійського університету стверджують, що руїни римської вілли, виявлені ними під залишками іншої вілли біля гори Везувій, можуть бути місцем смерті Октавіан Августа. Варто нагадати, що саме Октавіана, а не його родича і названого батька Юл...

Купити може будь-хто? У США в продаж надійшов робот-собака з вогнеметом і шокував мережу (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 9:23

Компанія Throwflame, виробник вогнеметів зі штату Огайо, США, нещодавно представила дистанційно керованого робота-собаку з функціональним вогнеметом, встановленим на спині. Про це йдеться на сайті компанії, передають Патріоти України. Thermonator – це...