Освічені - нам не треба? Кандидат наук не знайшла роботи в Україні і подалася далекобійником в ЄС

Вже два роки дівчина успішно водить по Європі величезну фуру і отримує від цього море задоволення.

Олена Дровняк. Фото: intermarium.com.ua

Молода українка, кандидат сільськогосподарських наук Олена Дровняк з Миколаївської області стала водієм-далекобійником в Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на politeka.net.

"Нарешті я знайшла себе, відчула кайф від життя. Отримую неймовірний адреналін від подоланих тисяч кілометрів в день. Моя робота приносить позитивні емоції і, звичайно ж, хороший заробіток,- розповіла Олена.

В Україні дівчина не змогла знайти свого покликання. Тоді Олена дізналася, що можна отримати карту поляка, оскільки її батько народився в Польщі. Роботу і житло вона шукала вже на місці.

"Підготувала резюме, попросила знайомих перекласти на польську. Насамперед прийшла в університет в місті Пила. Але викладачів моєї спеціальності у них взагалі немає. Довелося влаштуватися у фірму, шити матраци", - розповіла дівчина.

Паралельно вона отримала права на управління вантажними машинами і вирішила стати далекобійником. Таким чином вирішила створити собі можливість побачити світ.

"Побувала в Нідерландах, Німеччині, Бельгії, Австрії, Швеції, Швейцарії, Чехії, Угорщині, Люксембурзі, Іспанії. Зустрічаю нових людей. Працюю в колективі, де більшість - чоловіки. З ними мені ладити легше, ніж з жінками. Відпрацювавши місяць, я відпочиваю два тижні. За цей час можу відвідати свою маму в Україні", - уточнила заробітчанка.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...