От їм і "конецсвета": У "ЛНР" відключають світло з 25 квітня (відео)

Перетік електроенергії на окуповану частину Донбасу буде зведений до нуля через боргі бойовиків перед ЛЕО.

Ілюстрація: inserbia.infoГенеральний директор Луганського енергетичного об'єднання Володимир Грицай заявив, що з 25 квітня буде відключена подача електроенергії на територію так званої «Луганської народної республіки», повідомляють Патріоти України.

Як він уточнив, перетік електроенергії на окуповану частину Донбасу буде зведений до нуля через боргі бойовиків перед ЛЕО. За його словами, такі дії енергокомпанії, яка є єдиним постачальником електроенергії на територію окупантів, були схвалені Кабінетом міністрів.

«Отримали документи з державного підприємства "Енергоринок", які підтверджені документами Мінпаливенерго за підписом міністра про те, що з 25 квітня буде повністю припинено перетік електроенергії на неконтрольовану сторону», - заявив Грицай.

В даний час, додав він, компанія проводить певну технічну підготовку до обмеження перетікання з наступним відключенням.

«З 00:00 25 квітня перетікання повинен бути повністю відключений», — запевнив Грицай.

Серед об'єктів електропостачання від ЛЕО знаходиться і Попаснянський водоканал. Зазначимо, Луганське енергетичне об'єднання входить в холдинг "Енергетичний стандарт" бізнесмена Костянтина Григоришина.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...