Отямився у багажнику: У Росії влаштували жорстоку розправу над відомим співаком (фото)

Дмитро Альохін. Фото: РЕН ТБ

Відомий російський оперний співак Дмитро Альохін був серйозно побитий і пограбований таксистами в Москві. Після побиття оперного виконавця замкнули в багажнику, повідомляють Патріоти України з посиланням на РЕН ТБ.

За словами Альохіна, в таксі, куди він сів, на задньому сидінні знаходився ще один чоловік. Співак запідозрив недобре, коли водій, змінивши маршрут на більш тривалий, мотивуючи це заторами на московських дорогах. У результаті пасажир із заднього сидіння незабаром накинувся на Альохіна, вдарив його кулаком і намагався задушити, від чого артист знепритомнів.

Отямився оперний співак у багажнику машини, звідки його через деякий час викинули біля автозаправки, відібравши при цьому всі гроші та цінні речі. Зловмисники залишили Альохіну тільки мобільний телефон і паспорт.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...