Отруєне пропагандою дитинство: В окупованому Донецьку дітей у садочку готують до війни у грі "Артобстріл" (відео)

У сюжеті російської пропаганди можна побачити, як на слова виховательки "Діти, увага, прапорець!", малюки падають на землю, закривають вуха руками і відкривають роти.

Скрін відео

Російське телебачення продовжує годувати глядачів сумними роликами про тяжку долю тих, які кличуть "русский мир". Днями телеканал "Росія1" показав класичний сюжет про те, як українські військові обстрілюють населені пункти Донбасу. Щоб якось "оживити" сюжет, пропагандисти показали, як в дитячих садах малюки грають в гру "Артобстріл", а також як фактично на лінії фронту жінки займаються аеробікою, зазначають Патріоти України.

"У квітучому і незвичайно доглянутому Донецьку взагалі не можливо повірити, що смерть гуляє по сусідніх вулицях. І тільки вихователі в дитячих садках навіть в іграх вчать малюків, як правильно і швидко падати на землю під час артнальоту", - каже телеведучий.

На слова виховательки "Діти, увага, прапорець!", діти падають на землю, закривають вуха руками і відкривають роти.

Цей садочок, йдеться в сюжеті, неодноразово піддавався обстрілу. Однак в "ДНР" вважають логічним не перевести дошкільнят в довколишні сакди, а навчити, як правильно реагувати на артналіт.

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...