Отруєння Скрипаля: Вдова Литвиненка зробила важливу заяву

Отруєння колишнього полковника Головного розвідувального управління РФ Сергія Скрипаля в Великобританії говорить про те, що емігранти не можуть відчувати себе в безпеці, каже вона.

Фото: ЗМІ

Країни, які забезпечують політичний притулок, повинні гарантувати безпеку емігрантів, заявила Марина Литвиненко - вдова колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка, який помер від отруєння полонієм в 2006 році у Великобританії, повідомляють Патріоти України.

"Я не маю на увазі приставити до кожного поліцейського, а стежити за тим, кого вони пускають в країну, кому дають візи і з ким ведуть бізнес", - сказала вона.

Скрипаль не був в опозиції до чинної російської влади, але тим не менше його отруїли, нагадала Литвиненко. "Він не очікував нападу. Факт Сергія демонструє, що все ще не позаду. Люди, які виїхали з Росії через політичні переконання, повинні відчувати себе некомфортно", - зазначила Литвиненко.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...