Отруїлася невстановленою речовиною: Стало відомо про загадкову смерть студентки під Одесою

На тілі загиблої не виявили слідів насильства.

Студентка отруїлася невідомою речовиною. Фото: соцмережі.

В Одеській області при загадкових обставинах померла 18-річна студентка Кілійського ліцею. Про це повідомляє місцеве видання, передають Патріоти України.

Так, на тілі загиблої не виявили слідів насильства. Крім того, версія про самогубство здається сумнівною, оскільки дівчина не залишила передсмертної записки і поруч з нею не було засобів, які могли б привести до смерті.

За словами друзів, суїцидальних думок у студентки теж не було. Тіло направили на судово-медичну експертизу. Як стало відомо незабаром, розтин показав, що дівчина, знайдена в кімнаті студентського гуртожитку в Кілії, померла від отруєння невстановленою речовиною. Чим отруїлася студентка, поки не відомо. Також ще не встановили, чи добровільно вона прийняла отруту.

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...