Отрута замість парфумів: З’явилися нові подробиці отруєння британки Стерджесс "Новачком"

За останніми даними з Великобританії, Дон Стерджесс, яка померла в лікарні Солсбері від отруєння російським «Новачком», прийняла знайдений парфумерний флакон з отрутою за парфуми.

Британка Дон Стерджесс, яка померла в лікарні Солсбері (Великобританія) після отруєння нервово-паралітичним речовиною «Новачок», прийняла знайдений парфумерний флакон з отрутою за духи і нанесла на руки і обличчя. Про такий висновок слідчих повідомляє Sky News, повідомляють Патріоти України.

За словами Метью Роулі - брата потерпілого від отруєння Чарльза Роулі - цей флакон Чарлі і його подруга Дон знайшли на вулиці. Нагадаємо, про отруєння невідомою речовиною 44-річної Дон Стерджесс і 45-річного Чарлі Роулі в британському Еймсбері поліція повідомила 4 липня. Лікарі заявили, що симптоматика їх отруєння схожа на стан раніше отруєних Скрипалів. 9 липня Стерджесс померла в лікарні. Роулі 10 липня прийшов до тями, але стан його лікарі назвали критичним. В його будинку поліція знайшла маленьку пляшечку з отрутою.

Опублікував: Тетяна Ісічук

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...