"Отримали б другий Донбас": Пригожин відзначився скандальною заявою по Криму (відео)

Валерія та Йосип Пригожин

Російський продюсер, чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин зробив скандальну заяву, в якій виправдав анексію Криму Росією і відзначив, що "неадекватне управління революціонерами з Києва" могла зробити з півострова "другий Донбас", повідомляють Патріоти України.

Також Пригожин додав, що публічне визнання його сім'єю "кримського референдуму" було внутрішньою потребою, оскільки вони боялися не за себе, а за "співвітчизників і всю країну". Про це йшла мова на прес-конференції з нагоди п'ятої річниці окупації Криму.

"Ми підтримали референдум п'ять років тому, ми розуміли, що там є російський флот, ми розуміли, що там є велика кількість російськомовної аудиторії. Ми розуміли, чим може закінчитися неадекватне управління прийшли революціонерів в Україні і що б могло статися. Сьогодні ми б отримали просто другий Донбас, якщо не перший", – заявив скандальний продюсер.

Також він додав, що це була його позиція і позиція його дружини – підтримати окупацію українського Криму. Нібито їх ніхто про це не просив і не "купував".

"Нас ніхто не просив, це була чисто внутрішня потреба, ніхто не купував, не пропонував, ви з нами або ви проти нас. Була внутрішня потреба, був переляк за наших людей, за наших співвітчизників і за нас в тому числі, за всю країну ", – підсумував Пригожин.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...