Отримавши за українського бійця викуп, бойовики змусили його копати собі могилу, а потім розстріляли (фото)

Перед цим злочинці повезли нашого воїна до церкви на сповідь. Він поводився гідно, як справжній офіцер.

Як на мене, це дуже дивно, чому російські найманці поважають наших воїнів більш ніж влада України? Все мабуть через те, що доки не проти неї вони воюють? Чи ми самі не поважаемо? Нам, як древнім грекам, потрібні герої, про яких потім разом з росіянами вірші складемо? Скільки таких як Олександр? Скільки там військових? цивільних? чи може і далі будемо важати, що на лугандоні сепари їм санаторій влаштували?

Введіть у гуглі "казнь украинских солдат", якщо звісно буде кому вам швидку викликати, бо учора подивився....

А про Україньського Героя підполковника Шкурко скажу єдине - дякую! Слава тобі! Цей допис особисто мене вразив до самої души:

"До Білої церкви привезли тіло офіцера 72-ої бригади, якого розстріляли бойовики, потому, як отримали викуп. Про це у «Facebook» повідомляє волонтер організації «Союз «Народна пам’ять» Вікторія Сімкіна.

Завтра 10 грудня 2015 року в Білій Церкві, відбудеться прощання з підполковником Шкурко Олександром Вікторовичем, який служив до 72-ой ОМБр і загинув, захищаючи Батьківщину. За словами Вікторії Сімкіної, у липні 14-го року Олександр Шкурко, будучи важко пораненим, потрапив у полон між Григорівкою і Таранами, що поруч зі Сніжним.

І вже за два дні йому дозволили зателефонувати рідним. Олександр був в дуже важкому стані. На лікування потрібні були гроші. Говорили про можливість обміну. Потім почали вимагати гроші для викупу.

У проханні поговорити з Олександром телефоном вже відмовляли. Отримавши бажане, стверджували, що він вже виїхав додому. Як виявилося пізніше, підполковника Шкурко вже кілька тижнів, як не було в живих.

Ця частина історії стала відома від рідних Олександра. А її страшне продовження – від місцевих жителів: "Їх змусили копати могилу на околиці кладовища… Підполковника спочатку повезли до церкви на сповідь… Потім до місця страти… Олександр Шкурко поводився гідно, як і личить справжньому офіцеру". А місцеві зізнаються, що у них до сих пір в вухах стоїть звук пострілу".

Церковний Цинік

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...